Overslaan en naar de inhoud gaan

Grip op je gezondheid

Afbeelding
Gezonde medewerkers

De gezondheid en het welzijn van medewerkers beïnvloedt de productiviteit op de werkvloer. Gezond personeel is daarom een kostbaar goed binnen het bedrijf. Maar hoe houd je je collega’s gezond? En belangrijker: hoe voorkom je ziekteverzuim?

De training ‘Grip op je gezondheid’ van Mates Academie is ontwikkeld om medewerkers te motiveren stappen te zetten richting een gezonde(re) leefstijl. De training is geschikt voor zowel medewerkers als leidinggevenden.

Inhoud

Deelnemende cursisten leren over hart, - en vaatziekten, overgewicht, osteoporose en andere leefstijl gerelateerde aandoeningen. De eigen leefstijl wordt ook onder de loep genomen en er wordt ingezoomd op bewustwording en kennis over gezonde voeding en bewegingsgewoonten. De training levert bovendien een bijdrage aan een positieve gezonde werksfeer waarin u als werkgever het welbevinden van de medewerker centraal stelt.

Mates Academie maakt de training ‘Grip op je gezondheid’ voor jouw bedrijf op maat zodat medewerkers zichzelf in de workshop herkennen. De trainingen kunnen naar wens zowel online als offline worden verzorgd. Interesse en weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Mail dan naar: team@matesacademie.nl

x

Bedrijfsgegevens

location icon  Kreek 12
        3147PW Maassluis
location icon  KvK nr:  75389487
location icon  +31 (0)6 20320168
location icon  team@matesacademie.nl