Overslaan en naar de inhoud gaan

Grip op migraine

Afbeelding
Migraine op de werkvloer

Iedere dag hebben meer dan 70.000 Nederlanders een migraineaanval. De meeste mannen en vrouwen kunnen op zo’n moment niet meer normaal functioneren. Hoofdpijn vormt een groot probleem voor de maatschappij. De economische schade ligt in Nederland boven de 450 miljoen euro per jaar. Werknemers die frequent hoofdpijn hebben zijn vaak afwezig. Als zij toch naar het werk komen dan doen zijn de werkzaamheden aanmerkelijk minder effectief.

Inhoud

De training 'Grip op Migraine' van Mates Academie is gericht op preventie en is speciaal ontwikkeld om in de fase voorafgaand aan het verzuim handvatten aan te reiken. We richten ons op het ontstaan van migraine, op zelfhulp en op het voorkomen van klachten.

Mates Academie maakt de training voor jouw bedrijf op maat zodat medewerkers zichzelf herkennen en zijn voor zowel medewerkers als leidinggevenden geschikt. De trainingen kunnen naar wens zowel online als offline worden verzorgd. Interesse en weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Mail dan naar: team@matesacademie.nl

x

Bedrijfsgegevens

location icon  Kreek 12
        3147PW Maassluis
location icon  KvK nr:  75389487
location icon  +31 (0)6 20320168
location icon  team@matesacademie.nl