Overslaan en naar de inhoud gaan

Grip op de overgang

Afbeelding
Overgang op de werkvloer

De overgang is nog altijd een van de minst besproken onderwerpen op de werkvloer. Zonde, want je hebt er als werkgever baat bij dat de overgang bespreekbaar wordt binnen jouw bedrijf. Niet in de laatste plaats omdat dames in de overgang zich twee keer zo vaak ziek melden als hun jongere collega’s.

De training 'Grip op de Overgang' van Mates Academie is gericht op preventie en is speciaal ontwikkeld om voorafgaand aan het verzuim overgangsklachten bespreekbaar te maken en handvatten aan te reiken. De training is voor zowel medewerkers als leidinggevenden geschikt.

Inhoud

Deelnemende cursisten leren over de overgang, zelfzorg maatregelen en het voorkomen van risico’s als hart- en vaatziekten en osteoporose. Ook onderwerpen als leefstijl, voeding en beweging staan centraal in deze training.

Voor de groep leidinggevenden wordt er extra aandacht besteed aan de onderwerpen beleid en gesprekstechniek. Mates Academie maakt de training Grip op de Menopauze voor jouw bedrijf op maat zodat jouw medewerkers zichzelf herkennen. De trainingen kunnen naar wens zowel online als offline worden verzorgd. Interesse en weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Mail dan naar team@matesacademie.nl

x

Bedrijfsgegevens

location icon  Kreek 12
        3147PW Maassluis
location icon  KvK nr:  75389487
location icon  +31 (0)6 20320168
location icon  team@matesacademie.nl